Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Конституції України!

Дата: 28.06.2022 09:00
Кількість переглядів: 258

28 червня 1996 року Верховна Рада ухвалила Основний Закон України – Конституцію. Цей документ закріпив прагнення українського народу жити у власній суверенній державі.

Конституція України утверджує незалежність нашої країни, в якій життя, здоров’я та безпека людини, її честь та гідність є найвищою соціальною цінністю.

Сьогодні в нашій державі йде кровопролитна війна, розв’язана російськими окупантами. Наш ворог грубо порушує звичаї війни, всупереч Основному Закону держави нищить цвіт нації, катує і вбиває, як військових, так і цивільних громадян. Тому ми знов повинні боротися за дотримання та втілення конституційних принципів, за мирне та вільне життя в нашій незалежній державі.

Однак, ми твердо знаємо, що перемога буде за нами, а над усіма регіонами нашої держави замайорять національні прапори та звучатиме Гімн України.   

З нагоди Дня Конституції України бажаємо усім мешканцям громади, а також тим, хто переїхав до нас з зони ведення активних бойових дій міцного здоров’я, взаєморозуміння та затишку у родинах, душевного спокою та рівноваги, миру та процвітання у нашій державі.

 

З Днем Конституції!

Все буде Україна!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь