Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Здовбицькій громаді відкрили поліцейську станцію

Дата: 01.07.2022 16:20
Кількість переглядів: 339

Сьогодні, 01 липня, напередодні Дня Національної поліції України, у Здовбицькій громаді відкрили поліцейську станцію, яка обслуговуватиме 15 населених пунктів. 

Фото без опису

Запрацювала станція в рамках реалізації проекту Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади», що передбачає функціонування у кожній тергромаді поліцейської станції та поліцейського офіцера громади.

Тож тепер, у Здовбицькій ТГ буде працювати два поліцейських офіцери громади - майор поліції Віталій Парфенюк та лейтенант поліції Олексій Присяжнюк.  Правоохорнці обслуговуватимуть понад 10 тисяч населення Здовбицької громади.

Фото без опису

В урочистому відкритті станції взяли участь представники органів місцевого самоврядування та керівництва поліції, зокрема: Тетяна Тимощук - голова Здовбицької громади, Сергій Крошко - заступник начальника ГУНП в Рівненській області та Олександр Панасюк - начальник відділення поліції №6 Рівненського районного управління поліції ГУНП в Рівненській області.

Фото без опису

До слова, сільською радою було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, яке облаштували необхідними меблями та оргтехнікою для комфортних умов роботи офіцерів.

Відтепер партнерські стосунки між поліцією і громадою, турбота про людей є запорукою правопорядку і спокою на території.

Після урочистого відкриття присутні мали можливість оглянути поліцейську станцію, яка розташована у селі Здовбиця, на вул. Шосова, 105.

Фото без опису 

 

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь