Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На черговій сесії депутати розглянули ряд важливих питань

Дата: 06.07.2022 14:53
Кількість переглядів: 149

 

Сьогодні, 06 липня, відбулося вісімнадцяте чергове засідання сесії Здовбицької сільської ради під головуванням Тетяни Тимощук.

На сесію було винесено понад десять питань порядку денного. Серед важливих – затвердження правил благоустрою. Тож відтепер, кожне домогосподарство зобов’язане укласти договір на вивіз сміття, в іншому разі буде накладено штраф у розмірі 340 грн. Також правилами передбачається утримання прилеглої території житловими кооперативами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ, СК, ЖБК, ОСН-БК, тощо), власниками або користувачами земельних ділянок, суб’єктами господарювання, що експлуатують вказані об’єкти:

  • двори, тротуари, майданчики, покриття проїзної частини вулиці, проїздів, прибудинкової території житлового фонду ЖК, ЖБК і ОСББ, інші території земельних ділянок, що надані у власність або користування юридичним або фізичним особам - 20 м від межі відведеної земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці;
  • території, прилеглі до об’єктів соціальної інфраструктури - 15 м від межі земельної ділянки до проїжджої частини вулиці;
  • території, прилеглі до торговельних центрів, об’єктів побутового обслуговування, громадського харчування, авторемонтних майстерень, магазинів, ринків, тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності - 20 м від межі земельної ділянки, що надана у власність або користування, та до проїжджої частини вулиці.

Також депутати погодили встановлення земельного податку та затвердили перелік природоохоронних заходів. Одноголосно підтримали перейменування вулиці в с. Уїздці та  ряд земельних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь