Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як отримати витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку ділянки

Дата: 07.11.2022 12:14
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Власник землі може безкоштовно отримати витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку своєї ділянки

Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку (НГО) ділянки можна замовити в Центрі надання адміністративних послуг Здовбицької сільської ради. Також витяг з технічної документації про НГО земельної ділянки можна замовити в електронній формі в режимі онлайн через електронні сервіси Держгеокадастру за посиланням https://e.land.gov.ua/.

Для отримання адміністративної послуги щодо надання витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку необхідно знати кадастровий номер земельної ділянки. Послуга надається безкоштовно.

Звертаємо Вашу увагу, що на території Здовбицької сільської ради замовити витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку онлайн можна лише для наступних населених пунктів: ГІЛЬЧА ДРУГА, ЗАГРЕБЛЯ, ЗАЛІССЯ, ЙОСИПІВКА, ЛІДАВО, УРВЕННА. Нормативну грошову оцінку по інших населених пунктах громади можна отримати, звернувшись в Центр надання адміністративних послуг Здовбицької сільської ради.

Для того, щоб замовити витяг з технічної документації про НГО земельної ділянки в режимі онлайн, власнику необхідно подати відповідну заяву через електронні сервіси, попередньо зареєструвавшись та авторизувавшись в електронному кабінеті за допомогою електронної пошти або електронного цифрового підпису чи платіжної картки банку (BankID). Після авторизації в електронних сервісах необхідно перейти в розділ «Відомості ДЗК» й обрати пункт «замовити». Вибрати тип заяви – Нормативна грошова оцінка земельної ділянки (землі населених пунктів). Зазначений функціонал дозволяє провести автоматичний розрахунок НГО земельної ділянки та отримати його в електронному вигляді в особистому кабінеті на порталі «Е-сервіси» Держгеокадастру.

Така автоматизована видача витягів з технічної документації із загальнонаціональної НГО наразі ефективно функціонує для земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які розташовані за межами усіх населених пунктів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь