Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Публічна консультація «Виявлення гуманітарних потреб ВПО у Здовбицькій громаді»  

Дата: 03.10.2023 16:13
Кількість переглядів: 96

Публічна консультація «Виявлення гуманітарних потреб ВПО у Здовбицькій громаді»  

 Здовбицька сільська рада в партнерстві з ВІ "Активна Громада" від ВГО Інститут "Республіка"  запрошує місцевих мешканців, внутрішньо переміщених осіб, представників влади та активістів до публічних консультацій з питань налагодження комунікації між цільовими аудиторіями.

Протягом квітня - червня 2023 “Активна Громада Здовбицької ТГ” проводила консультаційні зустрічі з цільовими аудиторіями: владою, ВПО, місцевими мешканцями. За результатами зустрічей було виявлено ряд викликів, які стосуються комунікації між владою та ВПО. Метою публічної консультації є налагодження комунікації між владою та ВПО та конкретизувати потреби ВПО у гуманітарній допомозі.

За результатами публічної консультації влада зможе отримати інформацію про актуальні потреби ВПО і сприяти закриттю даних потреб. Передбачено, що учасники публічних консультацій під час обговорення зможуть надати пропозиції щодо шляхів вирішення даної проблеми.

Про консультації Цілі публічної консультації: Обговорення питань щодо: - необхідності гуманітарної допомоги та створення конкретного списку актуальних потреб; -шляхів  подальшої комунікації влади і ВПО; -частоти закриття актуальних потреб; Створення спільного чату представників цільових аудиторій. Отримання зворотного зв'язку від учасників. З ким консультуються? З внутрішньо переміщеними особами, владою,активістами та місцевими мешканцями Як стати учасником публічної консультації? Всі зацікавлені особи можуть долучитись до консультації у формі публічних обговорень за попередньою реєстрацією  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf6uZeGP7ET03Ubc-na2Bv_e4Kj41ZfKFeT3BUERhWA3XYNw/viewform?usp=sf_link

Формат консультації консультація відбуватиметься наживо за такою структурою: презентація звіту результату проведення консультаційних зустрічей; питання та відповіді; робота учасників консультації у тематичних групах:обговорення питань винесених на публічну консультацію; презентація та обговорення результатів роботи у групах; підбиття підсумків. Коли відбуватиметься консультація?

10.10.2023 о 10:00  с.Залісся "Релігійна громада" Результати публічної консультації Учасники публічної консультація особисто впливатимуть на створення списку потреб, покращать  комунікацію між собою.

Список актуальних потреб буде врахований владою при написанні запитів для гуманітарної допомоги . Публічні консультації впроваджуються в межах Напряму з розбудови консенсусу, що реалізується в рамках проєкту «Право Вибору» та підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Фото без опису

Google Docs

Форма участі у Публічній консультації

«Виявлення гуманітарних потреб ВПО у Здовбицькій громаді»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь