Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На потреби територіальних громад Рівненщини платники податків сплатили понад 8,6 мільярда гривень

Дата: 07.11.2023 16:15
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

До місцевих бюджетів Рівненської області за десять місяців 2023 року надійшло понад 8,6 мільярда гривень податків та зборів, що на 1,7 мільярда гривень більше ніж торік. Про це повідомив очільник податкової служби області Андрій Троцко. 

Найбільшу суму надходжень  з початку року склав податок на доходи фізичних осіб – 6,7 мільярда гривень (+1,3 млрд гривень до 10 місяців 2022 року). Суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, сплатили до місцевих скарбниць 878,9 мільйона гривень єдиного податку та перевищили минулорічну сплату на 135 мільйонів гривень. Від власників та орендарів земельних ділянок впродовж січня - жовтня  2023 року надійшло 565,6 мільйона гривень та 174,7 мільйона гривень надійшло податку на нерухоме майно. 

У Головному управлінні ДПС у Рівненській області дякують платникам за своєчасно сплачені кошти до бюджету та наголошують, що національна безпека та оборона вимагають належного фінансового забезпечення. Країна здатна ефективно протидіяти ворогу за умови стабільних бюджетних надходжень і зразкової податкової дисципліни всіх платників податків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь