Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З офіційних доходів жителів Рівненщини  до бюджету надійшло понад 8,5 млрд грн ПДФО

Дата: 08.11.2023 11:55
Кількість переглядів: 118

Фото без описуУпродовж січня – жовтня цього року платники Рівненщини сплатили 85 млрд 548 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження цього платежу зросли на 1 млрд 717 млн грн, або плюс 25,2 відсотка. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко.

Із загальної суми податку місцеві скарбниці отримали 6 млрд  719 млн грн, що на 1 млрд 335 млн грн більше, ніж у січні – жовні 2022 року. До державного бюджету спрямовано 1 млрд 824 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Це перевищило показники аналогічного періоду 2022 року на 382 млн гривень.  

«Сплачений ПДФО із зарплати – основне джерело наповнення місцевих бюджетів. Наші спільні з керівниками громад  та представниками бізнесу зусилля у напрямі легалізації  праці сприятимуть наповненню бюджету, соціальній захищеності громадян і гідним умовам праці для кожного. Тому для фінансової спроможності кожної громади важливо, щоб усі працівники на її території мали офіційне працевлаштування»,  – наголосив в. о начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь