Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До державного бюджету надійшло понад 171 млн грн акцизного податку

Дата: 20.11.2023 14:24
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

За десять місяців поточного року платники податків Рівненщини сплатили до державного бюджету 171,1 млн грн акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (продукції). Цей показник перевищив надходження відповідного періоду минулого року на 141,6 млн гривень.

Із сплаченої суми  150,4 млн грн   акцизного податку перерахували виробники тютюнових виробів, а 13,7 млн грн - пивовари області.

Щоб убезпечити себе від споживання неякісного алкоголю, податківці рекомендують споживачам купувати лише легальну підакцизну продукцію та вимагати у продавця фіскальний чек РРО.

Серед умов, які вказують на те, що алкоголь відповідає стандартам якості та перебуває у легальному обігу, - марка акцизного податку встановленого зразка на кожній одиниці продукції та ліцензія у продавця такого товару.

Нагадаємо, що в умовах воєнного стану Державна податкова служба забезпечує контроль за діяльністю суб’єктів господарювання сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг шляхом проведення фактичних перевірок.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь