Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Адресні таблички на будинок

Дата: 11.12.2023 10:19
Кількість переглядів: 207

Фото без описуФото без опису

 Всім нам хоча б декілька разів доводилось шукати будинок, певну вулицю, чиюсь адресу, чи не так? Скільки людей не питай, але найбільше в цьому допомагають адресні таблички. Нажаль, так склалось, що в населених пунках нашої громади дуже часто на фасадах будинків повністю відсутня інформація про назву вулиці та номер житлового будинку. Для того щоб у працівників пошти, сільської ради, представників виборчої дільниці, комунального підприємства була можливість передати відповідні документи, платіжки, паперову інформацію, власники будинків мають подбати про встановлення на фасадах будинків адресних табличок.

Зазначимо, що адресні таблички не тільки інформують про адресу власника, а і прикрашають будівлю. Для прикладу ми показуємо вам дві адресні таблички.

Враховуючи все вищевикладено, Здовбицька сільська рада просить всіх власників будівль і споруд на території громади, які не мають адресних табличок, або інформація на них застаріла, встановити нові таблички. Дуже сподіваємось на ваше розуміння і підтримку. Давайте разом зробимо нашу громаду більш сучасною і привабливою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь