Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З офіційних доходів жителів Рівненщини  до бюджету надійшло понад 10 млрд гривень ПДФО

Дата: 16.01.2024 09:34
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Упродовж 2023  року платники Рівненщини сплатили 10 млрд 537 млн грн податку на доходи фізичних осіб. Порівняно з 2022 роком надходження цього платежу зросли на 1 млрд 875 млн грн, або плюс 21,6 відсотка. Про це повідомив в.о. начальника Головного управління ДПС у Рівненській області Андрій Троцко.

Із загальної суми податку місцеві скарбниці отримали 7 млрд  600 млн грн, що на 767 млн грн більше, ніж у 2022 році. До державного бюджету спрямовано 2 млрд 937 млн грн податку на доходи фізичних осіб (+ 1 млрд 107 млн грн до 2022 року).  

«Наші спільні з керівниками громад  та представниками бізнесу зусилля у напрямку легалізації  праці сприяють наповненню бюджету, соціальній захищеності громадян і гідним умовам праці для кожного. Адже саме сплачений ПДФО із зарплати – основне джерело наповнення місцевих бюджетів. Тому для фінансової спроможності кожної громади важливо, щоб усі працівники на її території мали офіційне працевлаштування»,  – наголосив в. о начальника ГУ ДПС в області Андрій Троцко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь