Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здовбицька громада підписала Меморандум про співпрацю у межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”

Дата: 13.03.2024 10:38
Кількість переглядів: 171

Фото без опису

 

Меморандум про співробітництво підписали 12 березня голова Здовбицької громади Тетяна Тимощук і громадська організація “Центр політичних студій”. Документ затверджено в межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що впроваджується ЦПС за підтримки Проєкту  USAID “ГОВЕРЛА”.

 

Фото без опису

 

Проєкт представив експерт Віталій Світлик, який зазначив, що предметом Меморандуму є розвиток співробітництва між громадою і “Центром політичних студій” у впровадженні молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та вимушено переміщених молодих людей.

 

Фото без опису

 

Метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у 30 громадах. Тож, команда експертів – Віталій Світлик, Марія Орлова та Микола Мокрик забезпечить фаховий супровід громади у заходах проєкту, окрім того, передасть обладнання для матеріальної підтримки молодіжних рад.

 

Здовбицька громада у свою чергу забезпечить участь молоді у заходах проєкту (презентаціях, навчаннях, таборуваннях та форумах), а також сприятиме в розробці та прийнятті місцевих нормативно-правових актів  для покращення діяльності Молодіжної ради.

 

Фото без опису

 

Під час зустрічі Віталій Світлик представив заплановану проєктну діяльність, розповів про подальші кроки й напрямки співпраці, презентував календарний план заходів, розповів про те, що чекатиме на учасників і учасниць серії заходів під егідою Школи молодіжних рад, яка стартує незабаром.

 

Фото без опису

 

 Нагадаємо, що Здовбицька громада бере участь у проєкті “Активна молодь - сильна громада” з березня цього року. Учасницями проєкту також є Локачинська, Литовезька, Боратинська, Шацька, Любешівська, Зимнівська, Ратнівська, Вишнівська, Нововолинська, Доросинівська громади з Волині; Березнівська, Клесівська, Білокриницька, Рокитнівська, Бабинська, Радивилівська, Козинська, Костопільська, Сарненська громади з Рівненщини; Саф'янівська, Арцизька, Кодимська, Нерубайська, Доброславська, Красносільська, Білгород-Дністровська, Визирська, Болградська, Розквітівська громади з Одещини.

 

 

 

Ця публікація створена ГО «Центр політичних студій» в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь