Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Здовбицька громада підписала Меморандум про співпрацю у межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”

Дата: 13.03.2024 10:38
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

 

Меморандум про співробітництво підписали 12 березня голова Здовбицької громади Тетяна Тимощук і громадська організація “Центр політичних студій”. Документ затверджено в межах реалізації проєкту “Активна молодь - сильна громада”, що впроваджується ЦПС за підтримки Проєкту  USAID “ГОВЕРЛА”.

 

Фото без опису

 

Проєкт представив експерт Віталій Світлик, який зазначив, що предметом Меморандуму є розвиток співробітництва між громадою і “Центром політичних студій” у впровадженні молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та вимушено переміщених молодих людей.

 

Фото без опису

 

Метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у 30 громадах. Тож, команда експертів – Віталій Світлик, Марія Орлова та Микола Мокрик забезпечить фаховий супровід громади у заходах проєкту, окрім того, передасть обладнання для матеріальної підтримки молодіжних рад.

 

Здовбицька громада у свою чергу забезпечить участь молоді у заходах проєкту (презентаціях, навчаннях, таборуваннях та форумах), а також сприятиме в розробці та прийнятті місцевих нормативно-правових актів  для покращення діяльності Молодіжної ради.

 

Фото без опису

 

Під час зустрічі Віталій Світлик представив заплановану проєктну діяльність, розповів про подальші кроки й напрямки співпраці, презентував календарний план заходів, розповів про те, що чекатиме на учасників і учасниць серії заходів під егідою Школи молодіжних рад, яка стартує незабаром.

 

Фото без опису

 

 Нагадаємо, що Здовбицька громада бере участь у проєкті “Активна молодь - сильна громада” з березня цього року. Учасницями проєкту також є Локачинська, Литовезька, Боратинська, Шацька, Любешівська, Зимнівська, Ратнівська, Вишнівська, Нововолинська, Доросинівська громади з Волині; Березнівська, Клесівська, Білокриницька, Рокитнівська, Бабинська, Радивилівська, Козинська, Костопільська, Сарненська громади з Рівненщини; Саф'янівська, Арцизька, Кодимська, Нерубайська, Доброславська, Красносільська, Білгород-Дністровська, Визирська, Болградська, Розквітівська громади з Одещини.

 

 

 

Ця публікація створена ГО «Центр політичних студій» в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь