Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота з наданням житла у Рівненській області

Дата: 22.05.2024 10:10
Кількість переглядів: 66

 

Фото без опису

У базі вакансій #Рівненської_обласної_служби_зайнятості налічується 60 пропозицій роботи з наданням житла.
Підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ», яке проводить роботи у м.Рівне, потребує: бухгалтерів, закрійників, менеджерів (управителів), операторів швацького устаткування, підсобних робітників, швачок, технологів, токаря, дизайнерів одягу, модельєрів-конструкторів, помічника керівника підприємства (установи, організації), водія автотранспортних засобів. Заробітна плата від 20 тис. грн до 61 тис. грн. Особи, які проживають за межами м.Рівне, забезпечуються ліжкомісцем у гуртожитку на території підприємства.
Підприємство ПРАТ «ДУБЕНСЬКИЙ ЗАВОД ГТВ» проводить роботи в м.Дубно. Є вакансія вальцювальника гумових сумішей (заробітна плата 11 тис. грн) та слюсаря-ремонтника (заробітна плата 12 тис. грн.). Роботодавець забезпечує працівників ліжкомісцем у гуртожитку.

ФОП МАНДИНА Р.В. проводить роботи в м.Радивилів і має потребу в 2 вакансіях - шеф -кухар (заробітна плата 22 тис. грн) та кухар (заробітна плата 22 тис. грн). Оплата оренди житла здійснюється за рахунок роботодавця.

Шукаєте роботу? Пропозиції дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій", в телеграм-каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості», на нашому сайті у рубриці «Шукаю роботу».
Звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення. Офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.
За докладнішою інформацією ви можете звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини, в наш Telegram-канал підтримки, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ (044) 244 95 04, (096) 539 53 59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь