Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проект "Драйвери" для УБД

Дата: 27.05.2024 12:55
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Громадська організація "Центр зайнятості Вільних людей" оголошує про старт нового проєкту "Драйвери", спрямованого на допомогу ветеранам з інвалідністю, які отримали поранення або ампутацію кінцівок внаслідок участі в бойових діях.

Мета проєкту - сприяти реінтеграції та поверненню ветеранів до активного соціального та професійного життя шляхом надання їм можливості опанувати навички ручного керування автомобілем. Навчання у рамках проєкту є безкоштовним.

Участь у проєкті можуть взяти всі ветерани, які мають інвалідність через отримані поранення внаслідок участі в війні. Для реєстрації потрібно заповнити анкету за посиланням, наданим організаторами.

Проєкт реалізується за підтримки ІСАР Єднання та інших партнерів у межах проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства", що фінансується за кошти державного бюджету через Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України.

Проєкт "Драйвери" - це ще один крок у напрямку спільних зусиль громадського суспільства, уряду та міжнародних партнерів у підтримці ветеранів та їхнього відновлення в повноцінне життя.

Посилання для реєстрації: анкета для реєстрації

Терміни вже стартували, реєстрація можлива до січня 2025 року.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь