Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРО ЗАВЕРШЕННЯ ДІЇ ПЕРЕПУСТОК

Дата: 04.06.2024 09:56
Кількість переглядів: 75

17 червня 2024 року завершується дія перепусток Рівненської районної державної адміністрації – Рівненської районної військової адміністрації, котрі були видані з початку 2023 року.

На території Рівненської області діятиме новий Порядок виготовлення, видачі та заміни перепусток для пересування під час комендантської години. Відповідно, видані перепустки на автомобілі для пересування під час дії комендантської години будуть недійсні.

Так, з 17 червня 2024 року перепустки будуть надаватися виключно особам, які працюють на підприємствах, установах, організаціях, у фізичних осіб-підприємців та залучені до виконання невідкладних завдань на  території Рівненського району в умовах воєнного стану під час дії комендантської години. Слід зазначити, що перепустка видаватиметься на особу (не на автомобіль).

Для отримання перепусток керівникам підприємств, установ, організацій тощо необхідно буде подати лист з відповідним обґрунтуванням виконання особою невідкладних завдань під час дії комендантської години та заповнити визначені  заяву та додаток до неї (з обов’язковим вказуванням ПІБ працівника, почади, останніх чотирьох символів документу, що посвідчує  особу), які будуть оприлюднені на офіційному сайті Рівненської районної державної адміністрації – Рівненської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь