Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітні послуги Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

Дата: 13.06.2024 12:26
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Державна служба зайнятості коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття організовує професійне навчання зареєстрованих безробітних на замовлення роботодавця, для самозайнятості та провадження підприємницької діяльності.
Професійне навчання безробітних є одним з актуальних інструментів зниження рівня безробіття, підвищення якості трудового потенціалу. Його основними цілями є набуття та вдосконалення професійних знань, умінь і навичок безробітних для забезпечення відповідного рівня професійної кваліфікації та конкурентоспроможності на ринку праці.
Фахівці служби зайнятості спільно з фахівцями #Рівненського_центру_професійно_технічної_освіти_ДСЗ систематично проводять інформаційну роботу з населенням щодо популяризації можливостей навчального закладу служби зайнятості.
Зокрема для зареєстрованих безробітних проводять презентації #Рівненського_центру_професійно_технічної_освіти_ДСЗ, на яких вони можуть дізнатися:
 про робітничі професії, умови та напрямки навчання;
 графіки комплектування навчальних груп на найближчий термін;
 переваги навчання у Рівненському ЦПТО ДСЗ, а саме: можливості безкоштовного отримання широкого спектру професій або підвищення власної кваліфікації, стислі терміни навчання, високу ймовірність працевлаштування після закінчення навчання, сучасну матеріально-технічну базу та впровадження нових технологій, комфортну атмосферу для людей різного віку, висококваліфікований викладацький склад;
 про професії, які мають найбільший попит серед слухачів Рівненського ЦПТО ДСЗ, а саме: продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів, продавець (з лотка, на ринку), кравець, бармен, кондитер, водій автотранспортних засобів, електрозварник ручного зварювання.
Нагадуємо, для зареєстрованих безробітних та учасників бойових дій професійне навчання здійснюється коштом Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
Більше інформації про формування груп слухачів та умови навчання – на офіційному сайті РЦПТО ДСЗ https://www.cpto.rv.ua/
Контакти закладу освіти: 0800-600-635, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області https://rov.dcz.gov.ua/.../kontakty-filiy..., в Telegram-канал підтримки https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефонами (044) 244 95 04, (096) 539 53 59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь