Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робота з наданням житла на Рівненщині

Дата: 14.06.2024 09:32
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

У базі вакансій #Рівненської_обласної_служби налічується понад шість десятків пропозицій роботи з наданням житла.
Підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ», яке проводить роботи у м.Рівне, потребує: бухгалтерів, закрійників, менеджерів (управителів), операторів швацького устаткування, підсобних робітників, швачок, технологів, токаря, дизайнерів одягу, модельєрів-конструкторів, помічника керівника підприємства (установи, організації), водія автотранспортних засобів. Заробітна плата від 20 тис. грн до 61 тис. грн. Особи, які проживають за межами м.Рівне, забезпечуються ліжкомісцем у гуртожитку на території підприємства.
Трактористу ТзОВ «Агрофірма «Рекорд», який проводить роботи в с.Вербівка Сарненського району, готовий надати житло. Заробітна плата – 8 тис. грн.
Підприємство ПРАТ «ДУБЕНСЬКИЙ ЗАВОД ГТВ» проводить роботи в м.Дубно. Є вакансія вальцювальника гумових сумішей (заробітна плата 11 тис. грн) та слюсаря-ремонтника (заробітна плата 12 тис. грн). Роботодавець забезпечує працівників ліжкомісцем у гуртожитку.
ФОП МАНДИНА Р.В. проводить роботи в м.Радивилів і має потребу в 2 вакансіях – шеф-кухар (заробітна плата 22 тис. грн) та кухар (заробітна плата 22 тис. грн). Оплата оренди житла здійснюється коштом роботодавця.
ТОВ «Фірма РЕКОРД», яке проводить роботи у с.Вербівка Сарненського району та надає житло, має потребу в укладальнику-пакувальнику готової продукції. Заробітна плата – 8 тис. грн.
Звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення. Офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.
За докладнішою інформацією ви можете звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини https://rov.dcz.gov.ua/.../kontakty-filiy..., в наш Telegram-канал підтримки https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ (044) 244 95 04, (096) 539 53 59.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь