Здовбицька громада
Рівненська область, Рівненський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РОБОТА З НАДАННЯМ ЖИТЛА

Дата: 12.07.2024 09:53
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

У базі вакансій #Рівненської_обласної_служби_зайнятості налічується понад шість десятків пропозицій роботи з наданням житла.
Підприємство ТОВ «Т-СТИЛЬ», яке проводить роботи у м.Рівне, потребує: бухгалтерів, закрійників, менеджерів (управителів), операторів швацького устаткування, підсобних робітників, швачок, технологів, токаря, дизайнерів одягу, модельєрів-конструкторів, помічника керівника підприємства (установи, організації), водія автотранспортних засобів. Заробітна плата від 22 тис. грн до 61 тис. грн. Особам, які проживають за межами м.Рівне, надається спальне місце у гуртожитку на території підприємства.
Підприємство ПРАТ «ДУБЕНСЬКИЙ ЗАВОД ГТВ» проводить роботи в м.Дубно. Є вакансія вальцювальника гумових сумішей (заробітна плата 11 тис. грн) та слюсаря-ремонтника (заробітна плата 12 тис. грн). Роботодавець надає спальне місце у гуртожитку.
ФОП МАНДИНА Р.В. проводить роботи в м.Радивилів і має потребу в 2 вакансіях – шеф-кухар та кухар (заробітна плата 22 тис. грн). Оплата оренди житла здійснюється коштом роботодавця.

ТОВ «Фірма РЕКОРД» проводить роботи у с.Вербівка Сарненського району з укладання та пакування готової продукції. Заробітна плата – 8 тис. грн. Житло надається.
ТзОВ «Агрофірма «Рекорд», яке проводить роботи в с.Вербівка Сарненського району, потребує тракториста з заробітною платою 8 тис. грн. Житло надається.
Шукаєте роботу? Пропозиції дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій", в телеграм-каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості», на нашому сайті у рубриці «Шукаю роботу».
Звертаємо увагу на необхідність дотримання роботодавцями та найманими працівниками законодавства про працю та зайнятість населення. Офіційне працевлаштування з виплатою легальної заробітної плати має ряд беззаперечних переваг для найманих працівників та працедавців.
За докладнішою інформацією ви можете звернутися у місцевий підрозділ служби зайнятості Рівненщини, в наш Telegram-канал підтримки, або на «гарячу» лінію Рівненського ОЦЗ (044) 244 95 04, (096) 539 53 59.

#Рівненський_ОЦЗ #вакансії_з_наданням_житла #послуги_роботодавцям #працевлаштування #легалізація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь